DERMOANAPLASIS

Home Θεραπείες σώματος Θεραπείες για τη σύσφιξη του σώματος

Θεραπείες για τη σύσφιξη του σώματος

Θεραπείες για τη σύσφιξη του σώματος

Σύσφιξη σώματος με μεσοθεραπεία (ενέσιμη ή Microneedling)

Η μεσοθεραπεία είναι η έγχυση μίγματος βιταμινών και υαλουρονικού οξέος κάτω από την επιδερμίδα. Στο Dermoanaplasis χρησιμοποιούμε τόσο την ενέσιμη μεσοθεραπεία, όσο και τη μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις DERMAPEN (Microneedling).
Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, με πολύ λεπτές ενέσεις εγχέουμε τα πολύτιμα ενυδατικά, συσφιγκτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά σε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Στη δεύτερη περίπτωση με τη χρήση του DERMAPEN δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας, μέσα από τα οποία τα διαλύματα της μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Ποιος είναι ο στόχος της μεσοθεραπείας;
Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, πυροσταφυλικό νάτριο, γλυκόζη κ.ά. που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας;
Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, σύντομη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά τη θεραπεία μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς, καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά τη θεραπεία.

Mε HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Πρόκειται για μια μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού lift, εγκεκριμένη από το FDA. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί την τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), δηλαδή υψηλής ενέργειας εστιασμένους υπερήχους.

Οι υπέρηχοι στοχεύουν στη μυοδερματική απονεύρωση (SMAS), αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην περιοχή, προκαλώντας έτσι ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης και αναδόμηση του σημείου.

Με την πρωτοποριακή Ultrasound τεχνολογία συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα των υπέρηχων και των RF ραδιοκυμάτων, για την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη του δέρματος.

Το HIFU φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία του anti-aging ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί τη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες μεταξύ 35 και 65 ετών που επιθυμούν να επιβραδύνουν τη γήρανση.

Σύσφιξη με νήματα PDO

Το αναίμακτο λίφτινγκ σώματος με νήματα PDO αποτελεί επανάσταση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης στα περισσότερα σημεία του σώματος. Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Το λίφτινγκ με νήματα απευθύνεται σε όποιον θέλει να αντιμετωπίσει πιθανή χαλάρωση σε κάποιο σημείο του σώματος ή σε όποιον θέλει να επιτύχει ανόρθωση χωρίς να καταφύγει σε πλαστική επέμβαση. Είναι μια πρωτοποριακή τεχνική που μπορεί να χαρίσει θεαματικά αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία! Τα νήματα PDO μπορούν να εφαρμοστούν στην κοιλιά, στα μπράτσα, στους γλουτούς, στο γόνατο και στους προσαγωγούς.

 

Με RF ραδιοσυχνότητες

Οι RF ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής, σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.

Στις αισθητικές εφαρμογές οι ραδιοσυχνότητες τρίτης γενιάς εφαρμόζονται στο δέρμα μέσω πόλων για τη θέρμανση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος (χόριο) και του υποδόριου λίπους.

Χάρη στις ραδιοσυχνότητες RF προκαλείται θέρμανση του χορίου και τα υποδόριων στρωμάτων και έτσι οι ίνες κολλαγόνου που ήδη υπάρχουν, οδηγούνται σε σύσπαση, γεγονός που συσφίγγει το δέρμα. Επίσης, εξαιτίας των ραδιοσυχνοτήτων RF αυξάνεται ο μεταβολισμός των ινοβλαστών, χάρη στους οποίους παράγονται συνεχώς καινούργιες ίνες κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η παραγωγή φυσικού αποτελέσματος που αντέχει στο χρόνο.

Η αίσθηση θερμότητας που αφήνουν οι ραδιοσυχνότητες RF, οφείλεται στην εφαρμογή της ενέργειάς τους στο δέρμα και στη μετέπειτα δράση τους στους υποδόριους ιστούς. Όταν επέλθει η βαθιά αυτή αίσθηση θερμότητας, ο λιπώδης ιστός και το κολλαγόνο θα έχουν φτάσει στο κατάλληλο σημείο της αποτελεσματικής θερμοκρασίας.

DERMAPEN

To DERMAPEN (Microneedling) είναι μία από τις εναλλακτικές θεραπείες προσώπου που απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν αισθάνονται καλά με τις ενέσιμες θεραπείες. Περιλαμβάνει την πραγματοποίηση μικροσκοπικών διατρήσεων βάθους έως και δύο χιλιοστών μέσω ειδικής συσκευής. 

Τα πολλαπλά τσιμπήματα τραυματίζουν ελαφρά το δέρμα, το οποίο αντιδρά για την επούλωσή του με παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και με τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων. Το μυστικό για την εξάλειψη των ατελειών του δέρματος είναι να «ξαναχτίσουμε» το κολλαγόνο κάτω από το δέρμα και αυτό ακριβώς πετυχαίνουμε με τη συγκεκριμένη μέθοδο! Με το DERMAPEN επιτυγχάνουμε ορατή μείωση ρυτίδων, ήπια σύσφιξη, μείωση μεγάλων πόρων, ραγάδων και ουλών από ακμή. Επίσης, η συσκευή αυτή αποτελεί μια ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της ανδρικής αλωπεκίας. Το δέρμα γίνεται εμφανώς πιο νεανικό, λαμπερό και σφριγηλό.

EMBODYTM

Πώς λειτουργεί: Το EMbody® βασίζεται στην τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused Electro Magnetic field technology) με κύρια δράση την πλήρη ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού. Το EMbody® προκαλεί περίπου 20.000 μυϊκές συσπάσεις στα 30 λεπτά που διαρκεί η θεραπεία. Οι συσπάσεις αυτές είναι υπερβολικά πιο δυνατές από τις συσπάσεις που προκαλούνται φυσιολογικά μέσω της γυμναστικής ή της κίνησης. Τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών δείχνουν 16% αύξηση μυϊκής μάζας και 19% μείωση του λιπώδους ιστού.


Σε ό,τι αφορά τον μηχανισμό της λιπόλυσης, κατά τη διάρκεια της θεραπείας η μυϊκή ομάδα που στοχεύεται στέλνει σήματα στον εγκέφαλο ενημερώνοντάς τον ότι θα απαιτηθούν ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες ενέργειας για να ανταποκριθούν στο σύνολο της θεραπείας που καθορίζει η συσκευή. Η διεργασία αυτή διεγείρει τον μεταβολισμό και τη λιπόλυση στη στοχευμένη περιοχή αλλά και στις παρακείμενες περιοχές.


Είναι η μόνη τεχνολογία παγκοσμίως που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και μειώνει το λίπος. Κάποιες από τις μέχρι τώρα συσκευές στόχευαν στο δέρμα για σύσφιγξη, ενώ άλλες στο λιπώδη ιστό για λιπόλυση (π.χ. κρυολιπόλυση, ραδιοσυχνότητες, εστιασμένοι υπέρηχοι, λέιζερ). Ορισμένες νεότερες συσκευές εκγύμνασης μυών με μικρορεύματα αποδίδουν ελάχιστα σε σχέση με το EMbody®, και κυρίως στα πιο επιφανειακά στρώματα της μυϊκής ομάδας. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να χτίσουν ένα πιο αδύνατο και γραμμωμένο σώμα καθώς χτίζει συνολικά τη μυϊκή δομή. Επιπλέον, όταν εφαρμόζεται στους γλουτούς επιφέρει την ανόρθωση τους με μη χειρουργικό τρόπο.


H θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, άντρες και γυναίκες. Δεν υπάρχει περιορισμός μιας και όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη δράση της. Είναι μία πλήρως ασφαλής θεραπεία αφού διαθέτει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά αλλά και εκτενείς μελέτες. Δεν πονάει και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα. Προσφέρει ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα στη μείωση του κοιλιακού λίπους, στη γράμμωση των μυών καθώς και στην ανόρθωση των γλουτών.


Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά και απαιτούνται συνολικά 4 συνεδρίες ανά 3 έως 7 ημέρες. Το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο από έναν χρόνο ενώ η συνέχιση των θεραπειών συστήνεται για περαιτέρω ενδυνάμωση και λιπόλυση.

Γιατί να μας επιλέξετε

Το ιατρείο μας

Το δερματολογικό κέντρο DERMOANAPLASIS είναι ένα σύγχρονο δερματολογικό ιατρείο, άρτια εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα διαγνωστικά συστήματα και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα κοσμητικής δερματολογίας.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία

Στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιούνται όλες οι εφαρμογές της Κλινικής και της Αισθητικής Δερματολογίας από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Στόχος μας είναι η παροχή σύγχρονων, επιστημονικά τεκμηριωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Για εμάς κάθε άτομο είναι μοναδικό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, εμπειρίες και προσδοκίες. Μαζί συναποφασίζουμε και οικοδομούμε το πλάνο των θεραπειών που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητές του.