DERMOANAPLASIS

Home Θεραπείες σώματος

Θεραπείες Σώματος| Αισθητική Δερματολογία

Θεραπείες για την κυτταρίτιδα

Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας προέρχεται από την ανομοιογενή κατανομή του λίπους, αποθήκευση λίπους στα λιποκύτταρα και την υποδόρια διάταση του συνδετικού ιστού.

Θεραπείες για τις ραγάδες

Η αντιμετώπιση των ραγάδων αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον κλάδο της δερματολογίας, καθώς είναι ένα από τα πιο απαιτητικά δερματικά προβλήματα.

Θεραπείες σύσφιξης σώματος

Η σύσφιξη του σώματος μπορεί να επιτευχθεί με ποικίλες θεραπείες. Με ειδικό μείγμα μεσοθεραπείας, με RF ραδιοσυχνότητες, με Derma-Roller και με νήματα PDO.

Lifting σώματος με νήματα PDO

Το αναίμακτο λίφτινγκ σώματος με νήματα PDO αποτελεί επανάσταση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης στα περισσότερα σημεία του σώματος. Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

H μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης είναι μία ενέσιμη μεσοθεραπεία, κατά την οποία εγχέουμε ουσίες λιποδιάλυσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές, ειδικές βελόνες.

Aqualyx για το σώμα

To Aqualyx είναι μία νέα, ασφαλής, μη χειρουργική επιλογή για την απομάκρυνση του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές. Η εφαρμογή του υγροποιεί τα λιποκύτταρα, καταστρέφοντας τα μόνιμα και απελευθερώνοντας τα λιπίδια.

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μη επεμβατική μέθοδος μείωσης του τοπικού λίπους. Βασίζεται σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης ο οποίος καταστρέφει τα στοχευμένα λιποκύτταρα με απόλυτη ακρίβεια. 

Αποτρίχωση σώματος Laser 

Στο Dermoanaplasis χρησιμοποιούμε το σύστημα αποτρίχωσης Candela Gentle Pro που είναι η πιο σύγχρονη εξέλιξη τεχνολογίας στο Laser Alexandrite για ταχύτερα, πιο αποδοτικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Plasma Plexr για το ντεκολτέ

Φυσική μέθοδος έγχυσης πλάσματος για την αναζωογόνηση των ιστών και τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Ιδανική για τις περιοχές του λαιμού και του ντεκολτέ που ταλαιπωρούνται συχνά από πρόωρη φωτογήρανση.

Υαλουρονικό οξύ

Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα υφίσταται σταδιακή μείωση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος. Η θεραπεία πλήρωσης με υψηλής καθαρότητας υλικό επαναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος και επαναφέρει τον χαμένο όγκο.

Lanluma-X

Το Lanluma αποτελεί το νέο βιοδιεγερτικό filler σε μορφή εναιωρήματος και έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει πολυεπίπεδα την ιστική ατροφία σε ευρείες περιοχές. Ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και το τελικό αποτέλεσμα οφείλεται στη δημιουργία τελείως νέου συνδετικού ιστού και όχι στην παρουσία κάποιου εξωγενούς υλικού.

Long Lasting

Ο συνδυασμός Υαλουρονικού RRS HA και Αμινοξέων οδηγεί σε Βιοδιέργερση με αποτέλεσμα αρκετά γρήγορα αντιμετώπιση της φωτογήρανσης και 3D αναδόμηση της περιοχής που εφαρμόστηκε το υλικό.

Morpheus

Το Morpheus8 είναι μια θεραπεία ανάπλασης που βελτιώνει την ποιότητα και υφή του δέρματος, επιβραδύνει τις επιπτώσεις της γήρανσης και επαναφέρει στο δέρμα τη νεανική του εμφάνιση.

Radiesse

Με το RADIESSE™ δημιουργείται αμέσως ο όγκος και η ανόρθωση που χρειάζεται για να μειωθούν τα σημάδια της γήρανσης και αυτό χάρη στα μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη και το τζελ από τα οποία αποτελείται το προϊόν.

O κλάδος της Αισθητικής Δερματολογίας σχετίζεται με κάθε πάθηση αισθητικής φύσεως όπως γήρανση, φωτογήρανση του δέρματος, ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας κ.α. Με ολοκληρωμένες μη χειρουργικές θεραπείες, αντιμετωπίζονται προβλήματα τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας, χαλάρωσης, ραγάδων, αγγειακών βλαβών και τριχοφυΐας. Επιπλέον επιτυγχάνεται η βελτίωση της υφής του δέρματος και του περιγράμματος του σώματος. Οι θεραπείες είναι συνήθως ανώδυνες, ο χρόνος αποθεραπείας ελάχιστος και απευθύνονται και στα δύο φύλα, κάθε ηλικίας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Το ιατρείο μας

Το δερματολογικό κέντρο DERMOANAPLASIS είναι ένα σύγχρονο δερματολογικό ιατρείο, άρτια εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα διαγνωστικά συστήματα και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα κοσμητικής δερματολογίας.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία

Στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιούνται όλες οι εφαρμογές της Κλινικής και της Αισθητικής Δερματολογίας από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Στόχος μας είναι η παροχή σύγχρονων, επιστημονικά τεκμηριωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Για εμάς κάθε άτομο είναι μοναδικό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, εμπειρίες και προσδοκίες. Μαζί συναποφασίζουμε και οικοδομούμε το πλάνο των θεραπειών που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητές του.