DERMOANAPLASIS

Υαλουρονικό οξύ

Ποιες είναι οι ενδείξεις για θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται στις ρυτίδες του προσώπου και συγκεκριμένα συνιστάται σε:

  • ρυτίδες χειλιών
  • ρυτίδες στόματος
  • ρυτίδες παρειών
  • σε χείλη για αύξηση του όγκου
  • σε ζυγωματικά
  • σε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
  • σε ρυτίδες μετώπου, ματιών, μεσοφρύου
  • σε ουλές ακμής
  • σε μύτη 

Υαλουρονικό οξύ για μαύρους κύκλους

Η απώλεια όγκου στη γραμμή των δακρύων καθώς και οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μπορούν να διορθωθούν εύκολα με υαλουρονικό οξύ. Με την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των ματιών, το πρόσωπο ανανεώνεται και γίνεται φρέσκο και υγιές.

Είναι επώδυνη η θεραπεία του υαλουρονικού οξέως;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ενώ παράλληλα είναι δυνατή και η εφαρμογή αναισθητικής κρέμας για την οριστική εξάλειψη του πόνου.
Στο ιατρείο χρησιμοποιούνται κυρίως τα προϊόντα Juviderm, τα οποία είναι ειδικά επεξεργασμένα προϊόντα με λιδοκαΐνη, στοιχείο που επίσης κάνει τη θεραπεία εντελώς ανώδυνη.

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας και του αποτελέσματος;

Η διάρκεια της θεραπείας είναι μόλις 15 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά την εφαρμογή.
Το αποτέλεσμα της θεραπείας γίνεται αμέσως εμφανές και διαρκεί για περισσότερο από ένα χρόνο.

Υδροξυαπατίτης

Ο υδροξυαπατίτης είναι το κύριο συστατικό του σμάλτου των δοντιών και χρησιμοποιείται ως υλικό μοσχευμάτων στην οδοντιατρική και την ορθοπεδική χειρουργική. Δεν προκαλεί αλλεργικές ή τοξικές.

Η δράση του υδροξυαπατίτη

Ο υδροξυαπατίτης είναι ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα υδροξυαπατίτη ασβεστίου που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του όγκου του προσώπου και το φυσικό περίγραμμα, προωθώντας την παραγωγή και εναπόθεση φυσικού κολλαγόνου, φυσιολογικό πληρωτικό μαλακών ιστών του σώματος. 

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του Crystalys είναι τόσο άμεσα όσο και μακροχρόνια. Τα κλινικά αποτελέσματα είναι εμφανή έως 2 χρόνια, ανάλογα με την ποσότητα έγχυσης, την ποιότητα δέρματος του ασθενούς και την ηλικία.

Ο υδροξυαπατίτης γεμίζει τις ρυτίδες και τα χαλαρωμένα σημεία και συνεχίζει τη δράση του σε βάθος χρόνου. Κατά την έγχυση του, ο υδροξυαπατίτης εμπλέκεται με τις ίνες κολλαγόνου των ιστών δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο πλέγμα, πάνω στο οποίο ο οργανισμός αναπτύσσει το νέο κολλαγόνο. Πιο συγκεκριμένα, τα μικροσφαιρίδια του υδροξυαπατίτη ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος γύρω από την περιοχή της εφαρμογής του.

Ο υδροξυαπατίτης χρησιμοποιείται για το γέμισμα του γερασμένου δέρματος του προσώπου και των χεριών, τη διόρθωση του περιγράμματος της μύτης, της γνάθου, την ανόρθωση των ζυγωματικών, αλλά και την αντιμετώπιση της ατροφίας του προσώπου.

Η εφαρμογή του υδροξυαπατίτη

Η εφαρμογή του υδροξυαπατίτη χαρίζει άμεσο και ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη στιγμή και έχει μεγαλύτερη διάρκεια από ένα χρόνο.
Δεν υπάρχουν παρενέργειες από το υλικό, μόνο παροδικό τοπικό οίδημα, το οποίο διαρκεί ελάχιστα. Η εφαρμογή του υλικού γίνεται σε συνδυασμό με τοπικό αναισθητικό.

Τι είναι η υαλουρονιδάση;

Η υαλουρονιδάση είναι ένα ένζυμο (πρωτεΐνη) που καταστρέφει το υαλουρονικό οξύ και χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική ως μέσο που βοηθά στην απορρόφηση κάποιων φαρμάκων. Στην αισθητική ιατρική λειτουργεί ως συστατικό που διαλύει άμεσα το υαλουρονικό οξύ.
Η υαλουρονιδάση εφαρμόζεται όταν οι ασθενείς αλλάζουν γνώμη ή δεν επιθυμούν άλλο το αποτέλεσμα του υαλουρονικού οξέος. Η υαλουρονιδάση διαλύει άμεσα το υαλουρονικό οξύ που απορροφάται από τον οργανισμό και η αλλαγή είναι ορατή μέσα σε λίγα λεπτά. Η υαλουρονιδάση είναι ασφαλής και επιδρά μόνο στο συνθετικό υαλουρονικό οξύ και όχι σε εκείνο που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Το ιατρείο μας

Το δερματολογικό κέντρο DERMOANAPLASIS είναι ένα σύγχρονο δερματολογικό ιατρείο, άρτια εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα διαγνωστικά συστήματα και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα κοσμητικής δερματολογίας.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία

Στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιούνται όλες οι εφαρμογές της Κλινικής και της Αισθητικής Δερματολογίας από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Στόχος μας είναι η παροχή σύγχρονων, επιστημονικά τεκμηριωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Για εμάς κάθε άτομο είναι μοναδικό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, εμπειρίες και προσδοκίες. Μαζί συναποφασίζουμε και οικοδομούμε το πλάνο των θεραπειών που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητές του.