DERMOANAPLASIS

Home Θεραπείες προσώπου Θεραπείες για τις ρυτίδες του προσώπου

Θεραπείες για τις ρυτίδες του προσώπου

Θεραπείες για τις ρυτίδες του προσώπου

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει φρέσκο, σφριγηλό και νεανικό. Ο χρόνος, οι ορμονολογικές διαταραχές και η έκθεση στον ήλιο επηρεάζει τη φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ η έλλειψη του οποίου γίνεται φανερή.

Face Lift Με Νήματα PDO / COG

Αν έχετε εντοπίσει μια μικρή χαλάρωση στο πρόσωπο ή τον λαιμό που δεν απαιτεί χειρουργικό lifting για την αντιμετώπισή της ή επιθυμείτε ήπια επεμβατική θεραπεία, η λύση είναι τα νήματα PDO / COG. Η τελευταία λέξη στα νήματα προσώπου ονομάζεται PDO threads. Ανόρθωση προσώπου με νήματα.

Μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι η έγχυση μίγματος βιταμινών και υαλουρονικού οξέος κάτω από την επιδερμίδα. Στο Dermoanaplasis χρησιμοποιούμε τόσο την ενέσιμη μεσοθεραπεία, όσο και τη μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις (Microneedling). Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, με πολύ λεπτές ενέσεις εγχέουμε τα πολύτιμα ενυδατικά.

Fractional Laser

Το Dermoanaplasis διαθέτει το τελευταίας γενιάς CO2 Fractional laser. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική σήμερα στον τομέα της ανάπλασης. Το Fractional laser  επιτυγχάνει την ουσιαστική ανάπλαση.

Botox

Το Botox Allergan και το Dysport δεν είναι κάτι άλλο παρά οι εμπορικές ονομασίες για τη βοτουλινική τοξίνη τύπου Α. Η θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης με botox είναι μία από τις γνωστότερες και πιο αποτελεσματικές θεραπείες αντιγήρανσης. 

Χημικό Peeling

Τα χημικά peeling είναι χημικά διαλύματα, τα οποία προκαλούν ένα ελεγχόμενο χημικό έγκαυμα στο δέρμα, με αποτέλεσμα την προοδευτική απολέπιση των εξωτερικών στιβάδων της επιδερμίδας, γεγονός που συντελεί στην ανανέωσή της.

PRP Total Plasma Lift

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία στο πρόσωπο είναι η μεσοθεραπεία, κατά την οποία δεν χρησιμοποιούνται ουσίες, όπως το υαλουρονικό οξύ και άλλες βιταμίνες, αλλά εγχέεται αυτόλογο πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια.

NANOSOFT™ για τα μάτια

Το NANOSOFT™ είναι ένα επαναστατικό εργαλείο που προάγει την αναγέννηση και την αποκατάσταση των δερματικών κυττάρων γύρω από τα μάτια για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων.

Enerpeel® EL για τα μάτια

Ένα ειδικά σχεδιασμένο χημικό peeling για τις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Οι δυσχρωμίες και οι ρυτίδες απαλύνονται αισθητά και επανέρχεται ο φυσικός χρωματικός τόνος.

Face Lift Με Νήματα Αptos

Η μέθοδος των νημάτων APTOS(APTOS threads από τα αρχικά AntiPTOtic System) μας επιτρέπουν να καθορίσουμε ακριβώς το «τράβηγμα» στο επιθυμητό σημείο.

Η αισθητική δερματολογία διαρκώς εξελίσσεται παρέχοντας υπηρεσίες που σκοπό έχουν την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου από το πρόσωπο και το σώμα με τη χρήση υλικών και μηχανημάτων. Όλες αυτές οι θεραπείες γίνονται από τη δερματολόγο Dr Χριστίνα Μπούμπουκα με τη βοήθεια της άριστα καταρτισμένης ομάδας των νοσηλευτών και του εξειδικευμένου προσωπικού. Στο ιατρείο μας παρέχεται ένα ευρύ πλήθος θεραπειών για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ρυτίδων και της γήρανσης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Το ιατρείο μας

Το δερματολογικό κέντρο DERMOANAPLASIS είναι ένα σύγχρονο δερματολογικό ιατρείο, άρτια εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα διαγνωστικά συστήματα και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα κοσμητικής δερματολογίας.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία

Στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιούνται όλες οι εφαρμογές της Κλινικής και της Αισθητικής Δερματολογίας από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Στόχος μας είναι η παροχή σύγχρονων, επιστημονικά τεκμηριωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Για εμάς κάθε άτομο είναι μοναδικό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, εμπειρίες και προσδοκίες. Μαζί συναποφασίζουμε και οικοδομούμε το πλάνο των θεραπειών που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητές του.