DERMOANAPLASIS

Σύσφιξη προσώπου με HIFU

Θεραπεία προσώπου με HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Πρόκειται για μια μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού face-lift, εγκεκριμένη από το FDA. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί την τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), δηλαδή υψηλής ενέργειας εστιασμένους υπερήχους. Οι υπέρηχοι στοχεύουν στη μυοδερματική απονεύρωση (SMAS), η οποία είναι ο στόχος και του χειρουργικού facelifting, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην περιοχή, προκαλώντας έτσι ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης και αναδόμηση του προσώπου.

Με την πρωτοποριακή Ultrasound τεχνολογία συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα των υπέρηχων και των RF ραδιοκυμάτων, για την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη του δέρματος. Το HIFU φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία του anti-aging ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί τη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες μεταξύ 35 και 65 ετών που επιθυμούν να επιβραδύνουν τη γήρανση. Η θεραπεία Ultrasound – RF εφαρμόζεται στο πρόσωπο (μέτωπο, παρειές, άνω χείλος), στα κάτω βλέφαρα, στο οβάλ του προσώπου, το λαιμό, το ντεκολτέ για τις μικρές ρυτιδώσεις, καθώς και στα χέρια.

Αποτελέσματα

 • Λείανση των ρυτίδων
 • Βελτίωση του διπλοσάγονου
 • Ανύψωση των βλεφάρων
 • Αναδόμηση του δέρματος
 • Σύσφιξη του δέρματος
 • Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας
 • Αναζωογόνηση του δέρματος

Πλεονεκτήματα

 • Μη επεμβατική, ανώδυνη, χωρίς αναισθησία μέθοδος
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας

Αντενδείξεις

 • Δερματοπάθειες στην περιοχή
 • Παρουσία βηματοδότη
 • Πρόσφατη θεραπεία με κάποιο filler

Το αποτέλεσμα αρχίζει να γίνεται αντιληπτό αμέσως μετά τη θεραπεία όπου θα υπάρχει μια αίσθηση τεντώματος της περιοχής και θα ολοκληρωθεί σταδιακά στις ερχόμενες 12 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο. Μετά από κάποιο διάστημα (1-2 χρόνια) η παραγωγή κολλαγόνου σταματά ξανά και πρέπει η θεραπεία να επαναληφθεί.

Η μέθοδος είναι μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής. Εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά και είναι ανώδυνη. Δεν συνοδεύεται από ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως κοκκίνισμα, πόνος, μελανιές και σημάδια. Μετά την εφαρμογή της θεραπείας είναι δυνατή η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Γιατί να μας επιλέξετε

Το ιατρείο μας

Το δερματολογικό κέντρο DERMOANAPLASIS είναι ένα σύγχρονο δερματολογικό ιατρείο, άρτια εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα διαγνωστικά συστήματα και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα κοσμητικής δερματολογίας.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία

Στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιούνται όλες οι εφαρμογές της Κλινικής και της Αισθητικής Δερματολογίας από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Στόχος μας είναι η παροχή σύγχρονων, επιστημονικά τεκμηριωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Για εμάς κάθε άτομο είναι μοναδικό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, εμπειρίες και προσδοκίες. Μαζί συναποφασίζουμε και οικοδομούμε το πλάνο των θεραπειών που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητές του.