DERMOANAPLASIS

ExoCoBio

Εξωσώματα: Ανανέωση επιδερμίδας και κεφαλής

Τι είναι όμως τα εξωσώματα και γιατί αποτελούν την απόλυτη καινοτομία  στην αισθητική ιατρική;

Τα Εξωσωματα είναι βασικά συστατικά των βλαστοκυττάρων, με κύρια ιδιότητα να αναγεννούν και να θεραπεύουν τα γειτονικά κατεστραμμένα κύτταρα. Μεταφέροντας ένα ειδικό κυτταρικό φορτίο που αποτελείται από λιπίδια, νουκλεϊκά οξέα, πρωτεΐνες και αυξητικούς παράγοντες, καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης και συμβάλλουν ουσιαστικά στη μείωση των ρυτίδων, την ενίσχυση της φωτεινότητας και την ανάπλαση του δέρματος.

Η μοναδική τεχνολογία παραγωγής ExoSCRT™ της ExoCoΒio διαχωρίζει και καθαρίζει τα εξωσώματα από τις καλλιέργειες των βλαστοκυττάρων, εγγυώμενη υψηλή καθαρότητα και ακεραιότητα.

Τι επιτυγχάνουμε με την PRP θεραπεία;

Ο στόχος δεν είναι το άμεσο γέμισμα των ρυτίδων, αλλά η διέγερση των ινοβλαστών οι οποίοι στη συνέχεια θα παράξουν νέο κολλαγόνο και όλους τους απαραίτητους παράγοντες του κυτταρικού πλέγματος (Ελαστίνη, γλυκοπρωτείνες κτλ. ), καθώς και υαλουρονικό οξύ, οι οποίοι ευθύνονται για την αναγέννηση και ενυδάτωση του δέρματος.

Είμαστε από τα πρώτα ιατρεία που θα μπορούν να προσφέρουν τις θεραπείες της εταιρίας Exocobio, στο ελληνικό κοινό. 

Οι θεραπείες αυτές  βασίζονται στην πρωτοποριακή τεχνολογία των εξωσωμάτων και στοχεύει στην αντιγήρανση, στη βιοανάπλαση καθώς και στη θεραπεία διαφόρων άλλων παθήσεων του δέρματος όπως σημαδια ακμής,δυσχρωμίες, μέλασμα κα. Επιπλέον πρέπει να γίνει αναφορά και στα θεαματικά αποτελέσματα που παρατηρούνται και στο τριχωτό της κεφαλής. Πρόκειται για δύο επαναστατικές μη ενέσιμες θεραπείες κατά τις οποίες  ο ασθενής μπορεί αμέσως να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Το ASCEplus Skin αυξάνει ραγδαία το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος. Παράλληλα , το ASCEplus Hair φέρνει την επανάσταση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης. Περιποιείται τόσο τους θήλακες της τρίχας όσο και το υπάρχον τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες.

Ποια είναι η καινοτομία των εξωσωμάτων της εταιρείας Exocobio;

Η ExoCoBio, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αναγεννητική αισθητική και ιατρική με βάση τα εξωσώματα. Είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες βιοτεχνολογίας εξωσωμάτων και κατέχει σήμερα 54 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 15 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Η ξεχωριστή καινοτομία που προσφέρουν οι θεραπείες της εταιρίας αυτής είναι η υψηλή ποιότητα των εξωσωμάτων τους βάσει σε μία ξεχωριστή τεχνολογία παραγωγής που ονομάζεται ExoSCRT TM. 
 

Τι είναι η τεχνολογία ExoSCRT TM;

Είναι μία μοναδική τεχνολογία παραγωγής η οποία έχει διαπιστευτεί ως παγκόσμια πατέντα της εταιρίας Exocobio  και αποδεικνύεται ότι ξεχωρίζει και καθαρίζει τα  εξωσώματα από τα βλαστοκύτταρα ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την υψηλότερη καθαρότητα και ακεραιότητά τους. 
 

Που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις θεραπείες;

Μιλάμε για 2 ξεχωριστές θεραπείες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντίστοιχα στη βιοανάπλαση του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής. 
 

Ποιες είναι οι ενδείξεις για τη θεραπεία του δέρματος ASCE PLUS SKIN;

Η θεραπεία αυτή περιέχει υψηλή συγκέντρωση 5 δις εξωσωμάτων και ενδείκνυται για περιπτώσεις ευαίσθητου δέρματος που παρουσιάζει αφυδάτωση, χαλάρωση, θαμπάδα, έντονους πόρους και  έντονο στρες. Επίσης έχει πολύ ωραία αποτελέσματα στην αντιμετώπιση ουλών ακμής και σε περιπτώσεις δυσχρωμιών και μελάσματος.
 

Ποια είναι η θεραπεία για τα μαλλιά ASCE PLUS;

Η θεραπεία αυτή βελτιώνει θεμελιωδώς την υγεία του τριχωτού της κεφαλής καθώς περιέχει 10 δις εξωσώματα που μεταφέρουν αυξητικούς παράγοντες που οδηγούν στην ανάπλαση των κατεστραμμένων μαλλιών καθώς και του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής. Πολλαπλασιάζει τα κύτταρα στον θύλακα της τρίχας, προστατεύει από την κυτταρική γήρανση και μειώνει τις διάφορες φλεγμονές στο τριχωτό της κεφαλής . Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και ενδείκνυται για περιπτώσεις ξηρότητας & κνησμού, τριχόπτωσης, αδύναμης τρίχας αλλά και προβληματικού κύκλου ανάπτυξης τριχών. Σημαντικό είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες κατά τις τριχόπτωσης.  
 

Πως γίνεται η θεραπεία; 

Μιλάμε για μη ενέσιμες θεραπείες οι οποίες γίνονται με τη μέθοδο του microneedling και δεν χρειάζονται αποθεραπεία καθώς ο ασθενής μπορεί αμέσως να γυρίσει στην καθημερινότητά του.

Γιατί να μας επιλέξετε

Το ιατρείο μας

Το δερματολογικό κέντρο DERMOANAPLASIS είναι ένα σύγχρονο δερματολογικό ιατρείο, άρτια εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα διαγνωστικά συστήματα και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα κοσμητικής δερματολογίας.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία

Στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιούνται όλες οι εφαρμογές της Κλινικής και της Αισθητικής Δερματολογίας από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Στόχος μας είναι η παροχή σύγχρονων, επιστημονικά τεκμηριωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Για εμάς κάθε άτομο είναι μοναδικό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, εμπειρίες και προσδοκίες. Μαζί συναποφασίζουμε και οικοδομούμε το πλάνο των θεραπειών που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητές του.