Θεραπείες Σώματος | Αισθητική Δερματολογία

O κλάδος της Αισθητικής Δερματολογίας σχετίζεται με κάθε πάθηση αισθητικής φύσεως όπως γήρανση, φωτογήρανση του δέρματος, ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας κ.α.

Με ολοκληρωμένες μη χειρουργικές θεραπείες, αντιμετωπίζονται προβλήματα τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας, χαλάρωσης, ραγάδων, αγγειακών βλαβών και τριχοφυΐας. Επιπλέον επιτυγχάνεται η βελτίωση της υφής του δέρματος και του περιγράμματος του σώματος.

Οι θεραπείες είναι συνήθως ανώδυνες, ο χρόνος αποθεραπείας ελάχιστος και απευθύνονται και στα δύο φύλλα, κάθε ηλικίας.

Θεραπείες για την κυτταρίτιδα

Η εμφάνιση της φλούδας του πορτοκαλιού στο δέρμα, γνωστή ως κυτταρίτιδα, προέρχεται από την ανομοιογενή κατανομή του λίπους, αποθήκευση λίπους στα λιποκύτταρα και την υποδόρια διάταση του συνδετικού ιστού λόγω της αποθήκευσης νερού στην επιδερμίδα και το χόριο.

Θεραπείες για τις ραγάδες

Η αντιμετώπιση των ραγάδων αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον κλάδο της δερματολογίας, καθώς είναι ένα από τα πιο απαιτητικά δερματικά προβλήματα.

Θεραπείες για τη σύσφιξη του σώματος

Η σύσφιξη του σώματος μπορεί να επιτευχθεί με ποικίλες θεραπείες. Με ειδικό μείγμα μεσοθεραπείας, με RF ραδιοσυχνότητες, με Derma-Roller και με νήματα PDO

Lifting σώματος με νήματα PDO

Το αναίμακτο λίφτινγκ σώματος με νήματα PDO αποτελεί επανάσταση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης στα περισσότερα σημεία του σώματος. Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

H μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης είναι μία ενέσιμη μεσοθεραπεία, κατά την οποία εγχέουμε ουσίες λιποδιάλυσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές, ειδικές βελόνες.

Aqualyx για το σώμα

To Aqualyx είναι μία νέα, ασφαλής, μη χειρουργική επιλογή για την απομάκρυνση του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές. Η εφαρμογή του υγροποιεί τα λιποκύτταρα, καταστρέφοντας τα μόνιμα και απελευθερώνοντας τα λιπίδια, τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος.
 

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μη επεμβατική μέθοδος μείωσης του τοπικού λίπους. Βασίζεται σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης ο οποίος καταστρέφει τα στοχευμένα λιποκύτταρα με απόλυτη ακρίβεια. Η στοχευμένη περιοχή ψύχεται με ακρίβεια σε συγκεκριμένη θερμοκρασία 4-5 βαθμών κελσίου.

Αποτρίχωση σώματος | Laser Alexandrite

Στην Dermoanaplasis χρησιμοποιούμε το σύστημα αποτρίχωσης Candela Gentle Pro που είναι η πιο σύγχρονη εξέλιξη τεχνολογίας στο Laser Alexandrite για ταχύτερα, πιο αποδοτικά και μόνιμα αποτελέσματα. Με το νέο laser αποτρίχωσης Candela Gentle Lase PRO, η διάρκεια παλμού μεταβάλλεται και η laser αποτρίχωση είναι ασφαλής όλο το χρόνο ακόμα και το καλοκαίρι, καθώς και σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα.

Back to TOP