Θεραπείες για τις ρυτίδες του προσώπου

Η αισθητική δερματολογία διαρκώς εξελίσσεται παρέχοντας υπηρεσίες που σκοπό έχουν την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου από το πρόσωπο και το σώμα με τη χρήση υλικών και μηχανημάτων. Όλες αυτές οι θεραπείες γίνονται από εξειδικευμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς της κλινικής Dermoanaplasis με τη βοήθεια της άριστα καταρτισμένης ομάδας των νοσηλευτών. Στην κλινική μας παρέχεται ένα ευρύ πλήθος θεραπειών για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ρυτίδων και της γήρανσης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει φρέσκο, σφριγηλό και νεανικό.
Ο χρόνος, η απώλεια βάρους , οι ορμονολογικές διαταραχές και η έκθεση στον ήλιο  επηρεάζει τη φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ, η έλλειψη του οποίου γίνεται φανερή στο σώμα μας με το σχηματισμό ρυτίδων (στατικές ρυτίδες), τη μείωση του όγκου των χειλιών καθώς και την όψη θλιμμένου προσώπου.

Νήματα PDΟ προσώπου

Αν έχετε εντοπίσει μια μικρή χαλάρωση στο πρόσωπο ή τον λαιμό που δεν απαιτεί χειρουργικό lifting για την αντιμετώπισή της ή επιθυμείτε ήπια επεμβατική θεραπεία, η λύση είναι τα νήματα PDO. Η τελευταία λέξη στα νήματα προσώπου ονομάζεται PDO threads.

Μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι η έγχυση μίγματος βιταμινών και υαλουρονικού οξέος κάτω από την επιδερμίδα. Στην Dermoanaplasis χρησιμοποιούμε τόσο την ενέσιμη μεσοθεραπεία, όσο και τη μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις (DermaPen). Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, με πολύ λεπτές ενέσεις εγχέουμε τα πολύτιμα ενυδατικά, συσφιγκτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά σε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Στη δεύτερη περίπτωση με τη χρήση του DermaPen δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας, μέσα από τα οποία τα διαλύματα της μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Fractional Laser

Η Dermoanaplasis διαθέτει το τελευταίας γενιάς CO2 Fractional laser. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική σήμερα στον τομέα της ανάπλασης.

Botox

Το Botox Allergan και το Dysport δεν είναι κάτι άλλο παρά οι εμπορικές ονομασίες για τη βοτουλινική τοξίνη τύπου Α. Η θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης με botox είναι μία από τις γνωστότερες και πιο αποτελεσματικές θεραπείες αντιγήρανσης. Η κοσμητική χρήση του botox για τις ρυτίδες έκφρασης αποτελεί στις μέρες μας την πιο δημοφιλή αισθητική θεραπεία.

Χημικό Peeling

Τα χημικά peeling είναι ουσιαστικά χημικά διαλύματα, τα οποία προκαλούν ένα ελεγχόμενο χημικό έγκαυμα στο δέρμα, με αποτέλεσμα την προοδευτική απολέπιση των εξωτερικών στιβάδων της επιδερμίδας, γεγονός που συντελεί στην ανανέωσή της.

PRP Total Plasma Lift

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία στο πρόσωπο είναι η μεσοθεραπεία, κατά την οποία δεν χρησιμοποιούνται ουσίες, όπως το υαλουρονικό οξύ και άλλες βιταμίνες, αλλά εγχέεται αυτόλογο (δηλαδή προερχόμενο από τον ίδιο τον ασθενή) πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια.

Back to TOP