Σύσφιξη σώματος με μεσοθεραπεία (ενέσιμη ή DermaPen)

Η μεσοθεραπεία είναι η έγχυση μίγματος βιταμινών και υαλουρονικού οξέος κάτω από την επιδερμίδα. Στην Dermoanaplasis χρησιμοποιούμε τόσο την ενέσιμη μεσοθεραπεία, όσο και τη μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις (DermaPen).

 

Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, με πολύ λεπτές ενέσεις εγχέουμε τα πολύτιμα ενυδατικά, συσφιγκτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.

Στη δεύτερη περίπτωση με τη χρήση του DermaPen δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας, μέσα από τα οποία τα διαλύματα της μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

 

Ποιος είναι ο στόχος της μεσοθεραπείας;

Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, πυροσταφυλικό νάτριο, γλυκόζη κ.ά. που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

 

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας;

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, σύντομη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά τη θεραπεία μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς, καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά τη θεραπεία.

 

Mε HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Πρόκειται για μια μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού lift, εγκεκριμένη από το FDA. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί την τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), δηλαδή υψηλής ενέργειας εστιασμένους υπερήχους.

Οι υπέρηχοι στοχεύουν στη μυοδερματική απονεύρωση (SMAS), αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην περιοχή, προκαλώντας έτσι ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης και αναδόμηση του σημείου.

Με την πρωτοποριακή Ultrasound τεχνολογία συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα των υπέρηχων και των RF ραδιοκυμάτων, για την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη του δέρματος.

Το HIFU φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία του anti-aging ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί τη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες μεταξύ 35 και 65 ετών που επιθυμούν να επιβραδύνουν τη γήρανση.

Σύσφιξη με νήματα PDO

Το αναίμακτο λίφτινγκ σώματος με νήματα PDO αποτελεί επανάσταση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης στα περισσότερα σημεία του σώματος. Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Το λίφτινγκ με νήματα απευθύνεται σε όποιον θέλει να αντιμετωπίσει πιθανή χαλάρωση σε κάποιο σημείο του σώματος ή σε όποιον θέλει να επιτύχει ανόρθωση χωρίς να καταφύγει σε πλαστική επέμβαση. Είναι μια πρωτοποριακή τεχνική που μπορεί να χαρίσει θεαματικά αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία! Τα νήματα PDO μπορούν να εφαρμοστούν στην κοιλιά, στα μπράτσα, στους γλουτούς, στο γόνατο και στους προσαγωγούς.

Με RF ραδιοσυχνότητες

Οι RF ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής, σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.

Στις αισθητικές εφαρμογές οι ραδιοσυχνότητες τρίτης γενιάς εφαρμόζονται στο δέρμα μέσω πόλων για τη θέρμανση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος (χόριο) και του υποδόριου λίπους.

Χάρη στις ραδιοσυχνότητες RF προκαλείται θέρμανση του χορίου και τα υποδόριων στρωμάτων και έτσι οι ίνες κολλαγόνου που ήδη υπάρχουν, οδηγούνται σε σύσπαση, γεγονός που συσφίγγει το δέρμα. Επίσης, εξαιτίας των ραδιοσυχνοτήτων RF αυξάνεται ο μεταβολισμός των ινοβλαστών, χάρη στους οποίους παράγονται συνεχώς καινούργιες ίνες κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η παραγωγή φυσικού αποτελέσματος που αντέχει στο χρόνο.

Η αίσθηση θερμότητας που αφήνουν οι ραδιοσυχνότητες RF, οφείλεται στην εφαρμογή της ενέργειάς τους στο δέρμα και στη μετέπειτα δράση τους στους υποδόριους ιστούς. Όταν επέλθει η βαθιά αυτή αίσθηση θερμότητας, ο λιπώδης ιστός και το κολλαγόνο θα έχουν φτάσει στο κατάλληλο σημείο της αποτελεσματικής θερμοκρασίας.

Με Derma-Roller

Η συσκευή Derma-Roller είναι μια επαγγελματική συσκευή με μικροβελόνες, η οποία μπορεί να είναι μία από τις εναλλακτικές λύσεις για τις θεραπείες του σώματος, οι οποίες απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν αισθάνονται καλά με τις ενέσιμες θεραπείες! Τα πολλαπλά τσιμπήματα τραυματίζουν ελαφρά το δέρμα, το οποίο αντιδρά για την επούλωσή του με παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και με  τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων. Το μυστικό για την εξάλειψη των ατελειών του δέρματος είναι να «ξαναχτίσουμε» το κολλαγόνο κάτω από το δέρμα και αυτό ακριβώς πετυχαίνουμε με το needling! Το δέρμα γίνεται εμφανώς πιο νεανικό, λαμπερό και σφριγηλό.

 

Ποια είναι η διαφορά Derma-Roller με Dermapen;

Το Dermapen θεωρείται η εξέλιξη του Derma-Roller. Είναι πολύ πιο ανώδυνο στη χρήση και πιο αποτελεσματικό, γιατί διεισδύει κατακόρυφα και με μεγαλύτερη ακρίβεια στο δέρμα, ώστε να προκαλεί λιγότερο ερεθισμό. Επίσης, είναι πολύ πιο γρήγορο στην εφαρμογή του, γιατί διαθέτει ρυθμιζόμενη ταχύτητα που μπορεί να διαπεράσει το δέρμα έως και 100 φορές το δευτερόλεπτο. Το Derma- Roller χρησιμοποιείται συνήθως στο σώμα λόγω της μεγάλης κεφαλής του και θεωρείται η ιδανική πρόταση για μεσοθεραπεία σώματος (σύσφιξη- κυτταρίτιδα).

Back to TOP