ΝΗΜΑΤΑ PDO ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ


ΝΗΜΑΤΑ PDO ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ

Το γόνατο είναι ένα σημείο που χαλαρώνει συχνά δίνοντας την όψη του ζαρωμένου δέρματος. Αυτό διορθώνεται με σίγουρη επιτυχία με την χρήση νημάτων pdo.
1Τι είδους νήματα χρησιμοποιούνται;
Στην περιοχή των γονάτων επιλέγονται μονόκλωνα, πολύκλωνα, καθώς και στριφτά νήματα pdo σε σχηματισμό πλέγματος σε διάφορες διαστάσεις και συγκεκριμένη φορά ανάλογα με το πρόβλημα της περιοχής. Τα νήματα σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει, τεντώνει μηχανικά, μαζεύει και υποστηρίζει τους ιστούς της περιοχής με ασφαλή τρόπο.
2Είναι επώδυνη η θεραπεία;
Η διαδικασία είναι ανώδυνη και η χρήση ειδικής αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας συντελεί σε αυτό. Η μέγιστη διάρκεια της θεραπείας είναι μία ώρα. Μετά τη λήξη της επιτρέπεται η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Είναι πιθανή η εμφάνιση οιδήματος στο δέρμα, όμως εξαφανίζεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
3Πότε γίνονται ορατά και πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα του lifting με νήματα PDO γίνονται ορατά άμεσα χάρη στην μηχανική των νημάτων και είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, όταν χρησιμοποιηθούν νήματα άμεσης ανόρθωσης. Η βελτίωση στην επιδερμίδα πραγματοποιείται σταδιακά και το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 24 μήνες, χάρη στο φαινόμενο της κολλαγονογένεσης, που είναι υπεύθυνο για την σύσφιξη και την ανάπλαση της επιδερμίδας.