ΝΗΜΑΤΑ PDO ΣΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ


ΝΗΜΑΤΑ PDO ΣΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ

Οι εντυπωσιακοί και ανορθωμένοι με όγκο γλουτοί είναι το όνειρο των γυναικών.
Τα νήματα pdo είναι μία νέα θεραπεία με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα!
1Τι νήματα χρησιμοποιούνται στην περιοχή των γλουτών;
Ανάλογη με το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανόρθωση ή όγκο, είναι και η επιλογή των νημάτων. Χρησιμοποιούνται μονόκλωνα, πολύκλωνα, καθώς και στριφτά νήματα pdo για όγκο αλλά και λιποδιάλυση σε ορισμένες θέσεις. Τα νήματα είναι διαφόρων διαστάσεων και τοποθετούνται προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις πάντα σε σχηματισμό πλέγματος ανάλογα με το μέγεθος αλλά και το πρόβλημα της περιοχής. Επίσης, στους γλουτούς χρησιμοποιούνται και τα νήματα άμεσης ανόρθωσης για ταχύτατη ανύψωση των γλουτών.
2Είναι επώδυνη η θεραπεία;
Η διαδικασία είναι ανώδυνη και η χρήση ειδικής αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας συντελεί σε αυτό. Η μέγιστη διάρκεια της θεραπείας είναι μία ώρα. Μετά τη λήξη της επιτρέπεται η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Είναι πιθανή η εμφάνιση οιδήματος στο δέρμα, όμως εξαφανίζεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
3Πότε γίνονται ορατά και πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα του lifting με νήματα PDO γίνονται ορατά άμεσα χάρη στην μηχανική των νημάτων και είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, όταν χρησιμοποιηθούν νήματα άμεσης ανόρθωσης. Η βελτίωση στην επιδερμίδα πραγματοποιείται σταδιακά και το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 24 μήνες, χάρη στο φαινόμενο της κολλαγονογένεσης, που είναι υπεύθυνο για την σύσφιξη και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως μετά την εισαγωγή του νήματος, ο οργανισμός αρχίζει να παράγει κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ γύρω από αυτό. Τέλος, το υλικό εξαφανίζεται σε 6-8 μήνες και αντικαθίσταται από ίνες κολλαγόνου σε συγκεκριμένη διάταξη.
4Τι αποτέλεσμα έχει η εφαρμογή νημάτων PDO στους γλουτούς;
Τα νήματα PDO επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανύψωση των γλουτών και τη σμίλευσή τους! Μοναδικό αποτέλεσμα με ανύπαρκτη ταλαιπωρία!