ΝΗΜΑΤΑ PDO ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ


ΝΗΜΑΤΑ PDO ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

Η κοιλιά είναι μία από τις περιοχές που παρουσιάζουν πολύ συχνά χαλάρωση μετά από εγκυμοσύνη, από απώλεια βάρους, αλλά και εξαιτίας της φυσιολογικής φθοράς με την πάροδο της ηλικίας. Η θεραπεία με νήματα PDO είναι αποτελεσματική, ανώδυνη και διαρκεί μόλις 30 λεπτά.
1Ποια θεωρείται η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης;
Τα νήματα pdo είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης στην περιοχή της κοιλιάς, είτε ως μονοθεραπεία, είτε σε συνδυασμό με τις ραδιοσυχνότητες.
2Τι νήματα χρησιμοποιούνται στην περιοχή της κοιλιάς;
Στην περιοχή της κοιλιάς γίνεται ειδικός σχεδιασμός και εφαρμόζεται μια επιλογή νημάτων από μονόκλωνα, πολύκλωνα, καθώς και στριφτά νήματα pdo. Τα νήματα σχηματίζουν με αυτόν τον τρόπο ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει, τεντώνει και υποστηρίζει τους ιστούς της κοιλιάς με ασφαλή τρόπο.
3Πότε γίνονται ορατά και πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα του lifting με νήματα PDO γίνονται ορατά άμεσα χάρη στην μηχανική των νημάτων και είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, όταν χρησιμοποιηθούν νήματα άμεσης ανόρθωσης. Η βελτίωση στην επιδερμίδα πραγματοποιείται σταδιακά και το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 24 μήνες, χάρη στο φαινόμενο της κολλαγονογένεσης, που είναι υπεύθυνο για την σύσφιξη και την ανάπλαση της επιδερμίδας.