ΝΗΜΑΤΑ PDO ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ


ΝΗΜΑΤΑ PDO ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

1Νήματα PDO για την διόρθωση της κυτταρίτιδας
To lifting με νήματα PDO είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του σώματος αλλά και της κυτταρίτιδα χωρίς επέμβαση. Τα νήματα σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Εφαρμόζονται στα γόνατα, στους μηρούς, στους προσαγωγούς, αλλά και στην πίσω επιφάνεια αυτών καθώς και στους γλουτούς.
2Τι είναι τα νήματα PDO;
Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από PDO (Polydioxanone). Το PDO είναι ένα πολύ καλά μελετημένο υλικό το οποίο χρησιμοποιείται στην χειρουργική για πάρα πολλά έτη για συρραφή τραυμάτων. Τα νήματα PDO ακολουθούν αυστηρά τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE) και είναι 100%. Κατά τη χρήση νημάτων PDO δεν έχουν αναφερθεί επιπλοκές παρά μόνο ήπια τοπικά φαινόμενα όπως πχ. εκχυμώσεις.
3Ποια είναι η διαδικασία της μεθόδου;
Η τοποθέτηση των νημάτων γίνεται στον χώρο του ιατρείου χωρίς τομές και αναισθησία. Χρησιμοποιούνται εξαιρετικά λεπτές, ειδικές βελόνες, που φέρουν το νήμα στο εσωτερικό τους. Με την εισαγωγή της βελόνας στο δέρμα και την αφαίρεση της, το εσωτερικό νήμα μένει στη θέση που έχει προκαθοριστεί. Η διαδικασία είναι ανώδυνη. Γίνεται μόνο με την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας στο σημείο εισόδου της βελόνας. Η όλη διαδικασία διαρκεί 30-40 λεπτά και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.
4Γιατί νήματα PDO στην κυτταρίτιδα;
Τα νήματα pdo με τον σχηματισμό ενός υποστηρικτικού πλέγματος κάτω από το δέρμα τεντώνουν την επιδερμίδα εξαφανίζοντας άμεσα την αντιαισθητική εικόνα την φλούδας του φλοιού του πορτοκαλιού. Επίσης, λόγω της άυξησης της αιμάτωσης στην περιοχή και της ενεργοποιήσης του κολλαγόνου προκαλούν λιποδιάλυση.