Θεραπείες Προσώπου | Αισθητική Δερματολογία

Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο και ομορφότερο όργανο του ανθρώπινου σώματος. Σαν ασπίδα του ανθρώπινου οργανισμού από τους διάφορους παράγοντες του περιβάλλοντος, αποτελεί μηχανισμό παραγωγής βιταμινών και ανταλλάσσει ουσίες με το εξωτερικό περιβάλλον, καθώς εκτίθεται διαρκώς στις συνθήκες του περιβάλλοντος και επηρεάζεται από την διατροφή, την ορμονική μας κατάσταση και βέβαια από την ηλικία. Tο δέρμα καθρεφτίζει την υγεία του οργανισμού μας και παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή μας. Οι αισθητικές θεραπείες είναι απαραίτητες, ιδιαίτερα στις σύγχρονες συνθήκες ζωής της ρύπανσης, του άγχους, της ανταγωνιστικότητας και σκοπό έχουν την πρόληψη αλλά και την αποκατάσταση. Ο βασικός στόχος της αισθητικής δερματολογίας δεν πρέπει να είναι άλλος από την προστασία, θεραπεία και ανάδειξη των φυσικών χαρακτηριστικών. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο με την πρόληψη, όσο και με την αντιμετώπιση των αισθητικών ατελειών.

Με τον όρο ανάπλαση δέρματος εννοούμε την παραγωγή νέου δέρματος κάτω από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα την επιδιόρθωση φθορών και ατελειών που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου. Η ανάπλαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με Fractional laser και με συνδυασμό άλλων μεθόδων, όπως με αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, Βotox, Νήματα PDO, Χημικά peelings κ.ά.

Θεραπείες για τις ρυτίδες

Οι θεραπείες για τις ρυτίδες του προσώπου περιλαμβάνουν τις παρακάτω θεραπείες:

Υαλουρονικό οξύ, Νήματα PDO προσώπου, Μεσοθεραπεία προσώπου, Fractional Laser, Botox, Χημικό Peeling, PRP Total Plasma Lift

Θεραπείες για τη σύσφιξη προσώπου

Η Σύσφιξη προσώπου επιτυγχάνεται με τις παρακάτω θεραπείες:

Νήματα PDO, Υπέρηχοι ULTRASOUND-RF, High Intensity Focused Ultrasound, Fractional Laser

Θεραπείες για την επούλωση ουλών ακμής

Η επούλωση ουλών ακμής μπορεί να πραγματοποιηθεί με τις ακόλουθες θεραπείες:

Fractional CO2, Χημικά peelings, Δερμοαπόξεση Μικροκρυστάλλων, Υυαλουρονικό οξύ.

PRP

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι η μεσοθεραπεία κατά την οποία δεν χρησιμοποιούνται ουσίες, όπως το υαλουρονικό οξύ και άλλες βιταμίνες, αλλά εγχύεται αυτόλογο (δηλ. προερχόμενο από τον ίδιο τον ασθενή) πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Τα αιμοπετάλια του ασθενή έχουν την ιδιότητα να απελευθερώνουν σταδιακά αυξητικούς παράγοντες στα κατάλληλα σημεία στα οποία εγχύονται. Μέσω της θεραπείας PRP οι αυξητικοί παράγοντες πολλαπλασιάζονται, ενεργοποιώντας περισσότερα βλαστοκύτταρα. Οι αυξητικοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για την αποτελεσματική και ταχύτατη αναγέννηση των ιστών.

Aqualyx

Το Aqualyx είναι το μόνο εγκεκριμένο προϊόν παγκοσμίως για ενέσιμες θεραπείες μη χειρουργικής μείωσης του τοπικού λίπους. Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες από τη χρήση του.

Αποτρίχωση προσώπου | Laser Alexandrite

Στην Dermoanaplasis χρησιμοποιούμε το σύστημα αποτρίχωσης Candela Gentlelase Pro που είναι η πιο σύγχρονη εξέλιξη τεχνολογίας στο Laser Alexandrite για ταχύτερα, πιο αποδοτικά και μόνιμα αποτελέσματα. Με το νέο laser αποτρίχωσης Candela Gentlelase Pro, η διάρκεια παλμού μεταβάλλεται και η laser αποτρίχωση είναι ασφαλής όλο το χρόνο ακόμα και το καλοκαίρι, καθώς και σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα.

Αυξητική χειλιών

Η αυξητική των χειλιών με την έγχυση υαλουρονικού οξέος είναι μια απλή διαδικασία για ένα άμεσο, φυσικό και ωραίο αποτέλεσμα για όποιον ή όποια επιθυμεί καλοσχηματισμένα και σαρκώδη χείλια!

Δερμποαπόξεση με διαμάντι

Πρόκειται για μία εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας με τη βοήθεια κεφαλών διαμαντιού. Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι ένα είδος μηχανικού peeling. Βασίζεται στη «τριβή» με κεφαλή αποστειρωμένων διαμαντιών, που συγχρόνως αναρροφώνται με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος.

Τριχόπτωση

Η αλωπεκία ή τριχόπτωση είναι η παροδικά αυξημένη απόπτωση φυσιολογικά τελογενών τριχών. Οι ασθενείς αναφέρουν χαρακτηριστικά την έντονη καθημερινή απώλεια τριχών.

Back to TOP