Σύσφιξη προσώπου

Η Σύσφιξη προσώπου επιτυγχάνεται με τις παρακάτω θεραπείες: Νήματα PDO, Υπέρηχοι ULTRASOUND-RF, High Intensity Focused Ultrasound, Fractional Laser.

Σύσφιξη προσώπου με νήματα PDO

Μία πρωτοποριακή θεραπεία σύσφιξης προσώπου και λαιμού είναι και τα νήματα PDO. Πρόκειται για πλήρως βιοαπορροφήσιμα νήματα που εισάγονται κάτω από την επιδερμίδα με μορφή πλέγματος. Η διάσπασή τους οδηγεί σταδιακά στην παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα την σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος, του προσώπου και του λαιμού.

Σύσφιξη προσώπου με Ultrasound-RF υπέρηχους

Οι RF ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής, σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.

Σύσφιξη προσώπου με Fractional Laser

Το Fractional Laser είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους σύσφιξης για το πρόσωπο και τον λαιμό. Μέσω της δημιουργίας νέου κολλαγόνου και ελαστίνης αποκαθίσταται η ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επαναπροσδιορίζεται το οβάλ του προσώπου, βελτιώνεται η περιοχή των ματιών και ο λαιμός αποκτά πιο νεανική όψη.

Σύσφιξη προσώπου με High Intensity Focused Ultrasound

Eίναι η μοναδική μέθοδος ανόρθωσης και σύσφιξης με στοχευμένους υπερήχους που απαιτεί μόνο μία συνεδρία για να πετύχει το αποτέλεσμα του face lift. Για όλο το πρόσωπο χρειάζονται μόλις 40 λεπτά.

Back to TOP