Αποτρίχωση σώματος | Laser Alexandrite

Πριν τη συνεδρία laser αποτρίχωσης οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2-3 mm. Ο ιατρός σαρώνει με το laser όλη την έκταση της περιοχής. Χάρη στα δύο συστήματα ψύξης, η συνεδρία της laser αποτρίχωσης είναι πρακτικά ανώδυνη και εύκολη διαδικασία. Οι συνεδρίες laser αποτρίχωσης επαναλαμβάνονται κάθε 2 περίπου μήνες και συνήθως απαιτούνται 5-6 για την οριστική αποτρίχωση.

Μετά τη συνεδρία μπορεί να εμφανιστεί ερύθημα που υποχωρεί μετά από λίγες ημέρες. Συνιστάται επίσης, η εφαρμογή ενυδατικής και αντηλιακής κρέμας.
 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της laser αποτρίχωσης;

Η laser αποτρίχωση υπερτερεί των άλλων μεθόδων, καθώς είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Άλλες παραδοσιακές μέθοδοι προκαλούν ερεθισμούς, θυλακίτιδα, αύξηση της τριχοφυΐας, επιδείνωση ευρυαγγειών, χαλάρωση δέρματος, κάτι που δεν ισχύει στην laser αποτρίχωση. Η laser αποτρίχωση είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που απαιτεί ειδική εκπαίδευση και άδεια ιατρού για να λειτουργήσει.

 
Πού εφαρμόζεται η laser αποτρίχωση;

Η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή που υπάρχει τριχοφυΐα όπως, π.χ. άνω χείλος, παρειές, πηγούνι, ζυγωματικά, φαβορίτες, φρύδια, βραχίονες, αντιβράχια, μασχάλη, κνήμες, μηροί, αλλά και σε άλλες περιοχές όπως στήθος, οσφύς (μέση), κοιλιά, γλουτοί κλπ.

Back to TOP