Μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι η έγχυση μίγματος βιταμινών και υαλουρονικού οξέος κάτω από την επιδερμίδα. Στην Dermoanaplasis χρησιμοποιούμε τόσο την ενέσιμη μεσοθεραπεία, όσο και τη μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις (DermaPen). Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, με πολύ λεπτές ενέσεις εγχέουμε τα πολύτιμα ενυδατικά, συσφιγκτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά σε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Στη δεύτερη περίπτωση με τη χρήση του DermaPen δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας, μέσα από τα οποία τα διαλύματα της μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

 

 

Ποιος είναι ο στόχος της μεσοθεραπείας;

Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, πυροσταφυλικό νάτριο, γλυκόζη κ.ά. που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.Ενδείξεις μεσοθεραπείας στο πρόσωπο

- Αντιγήρανση

- Ενυδάτωση του δέρματος και πρόληψη δημιουργίας ρυτίδων

- Θεραπεία σε άτομα με δυσχρωμίες και μέλασμα. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιούμε ρετινόλη και βιταμίνη c

- Σύσφιξη προσώπου και λαιμού με υαλουρονικό οξύ και DMAE

- Λιποδιάλυση σε προγούλι

- Βελτίωση μαύρων κύκλων


- Αντιμετώπιση ρυτίδων στην περιοχή των ματιών

 

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας;


Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, σύντομη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά τη θεραπεία μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς, καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά τη θεραπεία.

 

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας;

Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Το επιθυμητό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται άμεσα. Μετά το 3μηνο, μπορούμε να περάσουμε σε κύκλο συντήρησης, οπότε τα μεσοδιαστήματα αυξάνουν στους 2 έως 6 μήνες, ώστε να διατηρούμε το πρόσωπο φρέσκο και ανανεωμένο.

Back to TOP