Δερμποαπόξεση με διαμάντι

Πρόκειται για μία εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας με τη βοήθεια κεφαλών διαμαντιού. Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι ένα είδος μηχανικού peeling. Βασίζεται στη «τριβή» με κεφαλή αποστειρωμένων διαμαντιών, που συγχρόνως αναρροφώνται με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνει τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος χωρίς τραυματισμό, παρασύροντας ταυτόχρονα ρύπους και σμήγμα, αλλά και σταδιακά λειαίνοντας τις ουλές ακμής. Επιτυγχανει Φρέσκο, αναζωογονημένο και λαμπερό δέρμα, βαθιά ανάπλαση λόγω ενεργοποίησης του μηχανισμού για σχηματισμό νέου κολλαγόνου κι ελαστίνης, βελτίωση κυκλοφορικού. Η θεραπεία ενδείκνειται για τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα που ερεθίζονται πολύ έντονα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

 

Ποιες είναι οι κύριες ενδείξεις της δερμοαπόξεσης με διαμάντι;
Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας και κυρίως αφορά τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα:

Φωτογήρανση

Πανάδες, μέλασμα
Ακμή, ουλές ακμής
Λιπαρότητα, σμηγματόρροια
Ραγάδες
Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα


Είναι επώδυνη θεραπεία;
Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μια διαδικασία ειδική και ξεχωριστή για τον κάθε ασθενή. Είναι απλή, εντελώς ανώδυνη διάρκειας 45 περιπου λεπτών και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτείται εξαρτάται από την περίπτωση. Μία μόνο συνεδρία αρκεί για μια άμεσα λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα. Ωστόσο, για την διατήρηση νεανικού και φρέσκου δέρματος, χωρίς λεπτές ρυτίδες, λιπαρότητα και σμηγματόρροια χρειάζεται ένα πρωτόκολλο 3 περίπου συνεδριών κάθε 1 μηνα.

Χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις μετά την θεραπεία;
Δεν χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις ,η ιατρός σας θα σας δώσει επιπλέον ειδικές συμβουλές για τη δική σας επιδερμίδα ενώ η αντιηλιακή προστασία είναι απαραίτητη σε όλους.

Back to TOP