ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

1Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου;
Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Εφαρμόζεται μεταξύ άλλων και στο πρόσωπο και χρησιμοποιείται για να διορθώσει ποικίλα προβλήματα στην επιδερμίδα μας. Στην Dermoanaplasis χρησιμοποιούμε τόσο την ενέσιμη μεσοθεραπεία, όσο και την μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις DermaPen. Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, με πολύ λεπτές ενέσεις εγχύουμε τα απαραίτητα συστατικά σε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Στην δεύτερη περίπτωση με την χρήση του DermaPen δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας, μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.
2Ποιος είναι ο στόχος της μεσοθεραπείας;
Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, πυροσταφυλικό νάτριο, γλυκόζη κ.α. που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.
3Ενδείξεις μεσοθεραπείας στο πρόσωπο
* Αντιγήρανση
* Ενυδάτωση του δέρματος και πρόληψη δημιουργίας ρυτίδων
* Θεραπεία σε άτομα με δυσχρωμίες και μέλασμα. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιούμε ασκορβικό οξύ, ρετινόλη, βιταμίνη c και γλουταθειόνη
* Σύσφιξη προσώπου και λαιμού με υαλουρονικό οξύ και DMAE
* Λιποδιάλυση σε προγούλι
* Βελτίωση μαύρων κύκλων
* Αντιμετώπιση ρυτίδων στην περιοχή των ματιών
4Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας;
Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, σύντομη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός ο οποίος υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Μεταλ την θεραπεία μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς, καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά την θεραπεία.
5Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας;
Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα μετά και από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Το επιθυμητό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σταδιακά και για αυτόν τον λόγο απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-20 ημερών. Μετά το αρχικό 3μηνο, μπορούμε να περάσουμε σε κύκλο συντήρησης, οπότε τα μεσοδιαστήματα αυξάνουν στους 2 έως 6 μήνες, ώστε να διατηρήσουμε το πρόσωπο φρέσκο και ανανεωμένο.