ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ


ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ

Η αυξητική των χειλιών με την έγχυση υαλουρονικού οξέος είναι μια απλή διαδικασία για ένα άμεσο, φυσικό και ωραίο αποτέλεσμα για όποιον ή όποια επιθυμεί καλοσχηματισμένα και σαρκώδη χείλια!
1Όγκος και περίγραμμα
Με ττην έγχυση υαλουρονικού οξέος μπορεί να γίνει διόρθωση περιγράμματος ή και άυξηση όγκου. Είναι σημαντικό να μην αλλάξουμε το σχήμα των χειλιών και να διατηρήσουμε την αρμονική αναλογία 2/3 – 1/3 (κάτω χείλος – άνω χείλος ) για να δημιουργήσουμε τα πιο τέλεια, συμμετρικά και φυσικά σαρκώδη χείλη.
2 Υπάρχουν ειδικά υλικά για τα χείλια;
Ναι, υπάρχουν ειδικά επεξεργασμένα με πολύ μικρό μοριακό βάρος, ώστε να δίνουν τελείως φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να τραυματίζουν τον βλεννογόνο των χειλιών.
3Είναι επώδυνη η θεραπεία;
Η θεραπεία θεωρείται ανώδυνη, σύντομη και πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου. Επίσης, εφαρμόζουμε τοπικά αναισθητική κρέμα, ώστε η διαδικασία να είναι ανεκτή. Σε ορισμένες περιπτώσεις η ιατρός εφαρμόζει περιοχική τοπική αναισθησία, ώστε η θεραπεία να είναι εντελώς ανώδυνη!
4Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;
Η θεραπεία μπορεί να συνοδευτεί από πιθανή εμφάνιση οιδήματος στην περιοχή, το οποίο διαρκεί για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση και το αποτέλεσμα είναι ορατό άμεσα και τελείως φυσικό!